Kursus Penghasilan Blog

ini update yang sepatutnya dari 2 minggu lepas aku buat...tp nak buat cmne, masa amat2 mencemburui diri aku...bizi sesangat ngn keja sampaikan nk buat entri memang tak sempat...usahkan nk menghapdet blog, nk jengah2 pun tak sempat...tp sempat je menjeling2 di Fesbuk...hehe...

entri ni just nk maklumkan pd 23hb jan ari tu, aku n rakan sekerja iaitu Pn. Siti Norihan menjalankan kursus Penghasilan Blog menggunakan blogspot ni la..kursus tu kursus pendek je..ajar pun yang simple2 je...aku just jd pembantu pengajar pada Han...tp mcm sonok la jugak..tak sangka kan benda yang kita dok buat, kita ajar pd orang...berkongsi ilmu dgn orang...blog aku ni menjadi contoh kepada semua peserta...bangga jap..even lam blog aku ni takde apa pun nak dibanggakan...

peserta yang join kursus tu lam 13 orang..ramai la jugak tuh, mcm tak sangka...tp memang ramai rupanya yg minat tuk berblog ni..ada yg nak berblog tuk personal, ada jugak yang tuk berniaga...baguskan ada niat cam tu..aku sokong sepenuhnya sapa2 yang nak buat blog utk berniaga nih...

moga2 apa yg kami kongsikan bersama peserta dpt digunapakai sampai bila2...nak kata terror sgt tu tkdela jugakkan..aku pun belajar sendiri jer dulu buat blog ni...tp bg aku certain2 part, blogspot ni mudah difahami...so sgt sesuai utk org yg baru nak belajar berblog....

post signature




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS
Read Comments